comosoy

Converses privades amb els millors professionals del món de la salut integrativa.

hero-nuriacoll

LA NOVA TRIBU
D’ETSELQUEMENGES

Millora els teus hàbits de vida amb rigor, evidència científica i sentit comú.

Què obtindràs si t'hi subscrius

 1. 1

  Podcast

  privat

  Episodi setmanal privat amb els millors professionals del món de la salut integrativa. A les notes dels episodis trobaràs un resum i la documentació dels estudis científics esmentats.

 2. 2

  Articles

  prèmium

  Cada mes aprofundirem en un tema de salut amb consells pràctics per prevenir i tractar el tema escollit i amb la darrera evidència científica.

 3. 3

  La

  tribu

  Grup de Telegram exclusiu per comentar els episodis i compartir l'experiència dels hàbits amb ciència i articles prèmium.

 4. 4

  Descomptes

  Descomptes exclusius d'alimentació, complementació i productes saludables de botigues online amb la nostra filosofia ecològica i saludable.

Propers Episodis

Disponible el:

Mar Puig

La importància d'una bona salut del sòl pelvià

Disponible el:

Florencia Fasanella

Com aprofitar el poder de les plantes per detoxificar el cos

Disponible el:

Sara Ramiro

Com abordar les dificultats amb el menjar i el cos

Com Ets és per a tu si...

P

Si vols aprendre consells i pautes explicades pels millors professionals del món de la salut per continuar millorant dia a dia.

H

Si vols aprendre nous hàbits i evitar els errors més comuns quan intentes canviar-los.

O

Si busques una organització rigorosa que t'ajudi a construir el teu propi criteri per deixar de donar-hi voltes i sentir-te infoxicat.

E

Si ets autoexigent i vols continuar evolucionant, també en el terreny del creixement personal.
6 milions de reproduccions del Podcast
6M
Som la comunitat integrativa més gran de parla hispana. Més de 5.000 persones formen part de la nostra tribu.
5.000
apassionats de la salut i l’alimentació reben els nostres correus cada setmana
200.000
hero-nuriacoll

Núria

Coll

Em dedico a la divulgació de temes de nutrició i salut des de fa 12 anys. I un dels meus objectius sempre ha estat envoltar-me dels millors professionals del món de la salut integrativa.

Avui, amb Como Ets, seguirem apostant per veus reconegudes i moltes altres per descobrir que ens aportaran llum en aquest camí d'empoderament on som els qui decidim com volem que sigui la nostra salut.

Em sento molt orgullosa que amb els nostres projectes transformem cada dia la vida de la gent. I això passa perquè ens agrada seguir aprenent, descobrir nous talents, escoltar opinions diverses i ser totalment lliures, sense cap patrocinador al darrere a qui hàgim de satisfer.

El que diuen de nosaltres ...

Carlos Rios Carlos Rios Carlos Rios
Carlos Rios Carlos Rios Carlos Rios
Tots els episodis del podcast tenen sempre versió en vídeo
Apple Podcast
Si tens un telèfon iPhone, escolta Como Ets a l’app Apple Podcast
Apple Podcast
Si tens un telèfon Android, escolta Como Ets a l’app Pocket Casts
Apple Podcast

Reobrim les portes aviat...

Si vols millorar hàbits des d'avui, subscriu-te (gratis) a la llista d'espera i rebràs informació fiable de professionals de la salut.

Encara tens dubtes?

 • Tens accés amb la teva quota habitual al repte i la resta de prestacions de la comunitat. El cobrament de la quota s'efectuarà en aquesta plataforma. Si no vols renovar-la, pots desactivar la teva renovació automàtica dins de l'àrea privada, a “El meu compte”.

 • No. Els reptes s'adquireixen de manera individual. Si t'hi uneixes ara podràs gaudir de contingut d'altíssim nivell com: pòdcast privat, notes del pòdcast, articles prèmium i xat exclusiu de la comunitat.

 • Sí. Únicament pots unir-te a la comunitat amb un compromís de 6 mesos.

 • No, abonant la quota semestral tindràs accés durant sis mesos a Com Ets sense permanència un cop passat aquest període. Te’n pots donar de baixa quan vulguis perquè l’any següent no s’efectuï el pagament automàtic.

 • Tots els pòdcasts, notes del pòdcast i articles prèmium estan disponibles, independentment del moment en el qual entris. És tan vital la informació que compartim, que volem que tu també la tinguis.

  Respecte als reptes, no podràs veure els reptes anteriors. No obstant això, t'avisarem cada vegada que comencem un nou repte perquè puguis apuntar-t'hi abonant únicament el repte.

 • No, un cop hi entres, et compromets. Tindràs accés a tot el contingut de Com Ets, a més del nou repte i a les actualitzacions següents. És massa contingut i d’un valor altíssim perquè no s’adapti a tu de cap manera. Que no et boicotegi el cap ni les teves circumstàncies.

 • Al panell “El meu compte” pots fer el canvi de pla.